Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

marți, octombrie 03, 2017

Yves Rocher – sănătate, frumuseţe, relaxare –

Yves Rocher - lapte de corp relaxant
Printre rugi şi mure, timpul se scurge ireversibil. Copiii satului au coborât la marginea drumului, ce desparte satul, de cursul şoptitor al râului, sperând să-şi vândă fructele de pădure, culese cu dăruire, dar şi cu sudoarea mâinilor şi chiar a întregului organism. Din când în când, se mai opreşte câte o maşină de călători şi mai poţi auzi câte un glas întrebând:

            „– Mure, da?! Cât este coşul?!”
            „– Cât este kilogramul de mure?!”
            „– Cu cât dai kilogramul (de mure)?”

Copiii satului nu obţin mare lucru din vânzarea fructelor, dar încearcă, cel puţin, să-şi creeze o sursă de venit, din care să-şi cumpere, măcar, o pâine şi câte ceva de mâncat. Este păcat faptul că, în ansamblu, nu sunt cunoscute proprietăţile murelor şi ale frunzelor de mur.

Prin urmare, pentru cei interesaţi, evidenţiem câteva dintre proprietăţile frunzelor de mur. Cercetătorii au constatat că din frunzele de mur, se prepară un ceai sănătos pentru o bună circulaţie a sângelui, pentru funcţionarea corespunzătoare atât a rinichilor, cât şi a vezicii urinare. Decoctul din frunzele de mur ajută la prevenirea infecţiilor urinare, a infecţiilor localizate la nivelul intestinelor, favorizează digestia şi, cu atât mai mult, în caz de constipaţie sau diaree, ceaiul din frunze de mur este benefic. Fructele de mure conţin mai multe minerale (d.e. magneziu, potasiu etc.) şi vitamine, printre care, consemnăm şi vitamina A.

De aceea, mă bucur că reprezentanţii Yves Rocher au creat şi acest lapte de corp, îmbinând, într-un mod cât mai natural, proprietăţile lavandei, cu cele ale frunzelor de mur. Lavanda, prin structura sa, relaxează corpul şi-l destinde, iar extractul din frunze de mur ajută pielea, catifelând-o şi hidratând-o corespunzător.

Produsul nu conţine parabeni, fiind gândit într-un mod cât mai natural posibil.

De aceea, Yves Rocher, prin produsele concepute, cultivă frumuseţea şi naturaleţea.

Se spune că frumuseţea interioară se reflectă în aspectul exterior al unei persoane. Aşadar, cu cât tindem spre o înfăţişare cât mai naturală, cu atât mai mult organismul nostru va beneficia de sănătate, frumuseţe şi de vivacitate. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu