Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

vineri, august 25, 2017

Lait Corps - Lilas Mauve de Yves Rocher

Lait Corps - Lilas Mauve de Yves Rocher
Ador liliacul cu a sa fragranţă!

Am trăit în grădina casei mele şi, dintr-odată, am simţit parfumul suav şi plăcut al liliacului înflorit: alb, lila, mov, o minunăţie. Mereu am fost atrasă de parfumul acestei flori, parcă, într-o continuă reinventare. Şi timpul s-a scurs frumos în clepsidra de pe pervazul grădinii mele şi floarea de liliac s-a topit odată cu primăvara.

Şi atunci, am adus primăvara la mine în casă, însoţită de parfumul proaspăt al florii de liliac, în toată splendoarea sa olfactivă. Despre ce anume este vorba?! Simplu: despre laptele de corp Lilas Mauve, marca Yves Rocher. Este un lapte de corp mătăsos, fin, care-ţi transformă pielea corpului, regenerând-o suav şi hrănind-o din plin. Astfel, am adus dimineaţa în grădina casei mele prin parfumul inspirat de aroma liliacului, bogăţia nutritivă a uleiului de susan şi puritatea apei de albăstrele. 

Laptele de corp Lilas Mauve este testat sub control dermatologic, nu conţine parabeni şi nici coloranţi, parametri foarte importanţi atât pentru sănătatea pielii, cât şi a întregului organism uman. Acest lapte de corp puţin uleios, prin uleiul de susan, pe care-l conţine în compoziţia sa, este absorbit imediat de pielea dornică de a fi hrănită. După utilizarea laptelui de corp Lilas Mauve, pielea este parfumată într-un mod delicat şi devine catifelată precum o rochie din mătase vaporoasă.    

Enjoy Lilas Mauve, enjoy loţiunea de corp din florile mov ale liliacului! 

Un comentariu: