Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

marți, august 22, 2017

Start spre un nou furnizor de energie electrică şi gaz

Campanie becuri eco
Foto: RestartEnergy.ro
Zilele trecute răsfoind lumea virtuală, am observat o reclamă interesantă pentru casă şi, respectiv, gospodărie referitoare la schimbarea furnizorului de energie electrică şi gaz. Nimic nou până aici, liberul arbitru este necesar să funcţioneze pentru fiecare dintre noi. Ceea ce mi-a atras însă atenţia era numele companiei, şi anume: ReStartEnergy. Toate bune şi frumoase, dar, cum îmi place să am casa luminată deplin, cu predilecţie, seara sau chiar noaptea, când mai citesc câte ceva, am ales să dau startul atât spre alegerea unui nou furnizor de energie electrică, cât şi de gaz. 

Astfel, am decis să mă informez ce oferă acest furnizor de pe piaţa liberă. Şi am accesat cu mult interes site-ul RestartEnergy.ro. Am aflat, astfel, că Restart Energy este parte a Armand Group, ce este prezent pe piaţa de energie regenerabilă încă din anul 2009 şi că Restart Energy are drept scop să aducă în România, schimbări considerabile în ceea ce priveşte schimbarea furnizării energiei electrice şi a gazelor naturale. Un aspect inedit, pe care l-am remarcat răsfoind site-ul, constă în faptul că această companie, Restart Energy, utilizează surse verzi şi regenerabile pentru producerea energiei electrice şi a gazelor naturale. Prin urmare, ar fi necesar, ca un semnal de alarmă în sensul bun al cuvântului, să reclicăm deşeurile în mod ierarhizat: materiale plastice, sticlă, hârtie ş.a.m.d

Dar ce beneficii voi avea odată cu schimbarea furnizorului de energie si gaz şi odată cu reorientarea mea spre Restart Energy?
Am constatat că pot schimba online furnizorul de gaz şi energie, energia este mai ieftină, gazul mai ieftin, pot face economie atât la factura de energie electrică, cât şi la factura de gaz natural, iar toate aceste facilităţi duc spre un scop bine definit: liberalizarea pieţei de energie şi gaz. Şi, pentru că trăim într-o societate modernă şi deschisă evoluţiei în diverse domenii: cultură, ştiinţă, economie, tehnică, medicină, societate ş.a.m.d., observ că, printr-o documentare atentă, cu toţii putem obţine beneficii şi în privinţa utilităţilor din cadrul căminului nostru.

Cu Restart Energy ai accesibilitate la preţuri mai mici, instalaţia de energie electrică şi de gaz natural rămâne aceeaşi, schimbarea furnizorului este complet gratuită, în calitate de client poţi contacta compania online prin multiple canale de contactare: TelVerde gratuit, Whatsapp, Facebook Messenger, suport live online şi numere de urgenţă disponibile 24 de ore din 24. Garanţia de satisfacţie este asigurată la Restart Energy, iar contractul de furnizare încheiat îţi oferă posibilitatea de a te răzgândi oricând, dacă nu eşti mulţumit de serviciile oferite de companie. Partenerii companiei Restart Energy sunt autorizaţi, iar, spre exemplu, partenerul Lyoness are un discount de 25%, cu posibilitatea de a primi Cashback şi shopping points odată cu plata la timp a fiecărei facturi.

Mai mult decât atât, Restart Energy a lansat o campanie foarte interesantă, campanie numită sugestiv "Ești pregătit pentru o nouă experiență de furnizare", campanie prin care toți utilizatorii care optează pentru schimbarea furnizorului de energie sau gaz pâna pe 30 august 2017 primesc gratuit un set de 3 becuri cu LED și participă automat la tragerea la sorți pentru un telefon iPhone7.

Prin urmare, tu eşti pregătit pentru o nouă experienţă de furnizare? Dacă da, în 4 pași online simpli și 5 minute poți primi oferta completa a acestui furnizor de energie si gaz!

Un comentariu: