Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

marți, octombrie 06, 2015

GIORDANI GOLD – APĂ DE PARFUM BY ORIFLAME

Giordani Gold by Oriflame
Foto: Oriflame.ro
Recunosc că îmi plac cadourile (sincer vorbind, cui nu-i plac?!), iar, ca să recurg la modestie, J nici măcar nu sunt o pretenţioasă a acestora, dar mă bucur mult atunci, când chiar se-ntâmplă, să primesc un lucru care să-mi placă cu adevărat şi de care să nu mă pot detaşa.

Spre exemplu, termenul cadou, în conformitate cu Dicţionarul explicativ al limbii române [DEX’09 (2009)], are următoarea explicaţie:

cadoucadouri, s.n. „Ceea ce se primește sau se oferă în dar”. – Din fr. cadeau.

Un cadou primit şi pe care l-am reînnoit ulterior, prin cumpărare, este apa de parfum GIORDANI GOLD. Pur şi simplu ador această apă de parfum, deoarece este compatibilă fiinţei mele, modului meu de a fi, de a mă defini în calitate de persoană. Am remarcat faptul că, fiind şi o apă de parfum, aceasta rezistă mult mai mult de-a lungul unei zile întregi.              
 
„În parfumeria modernă, apa de toaletă este un termen care se foloseşte spre a descrie concentraţia parfumului, apa de toaletă fiind mai puţin persistentă ca şi apa de parfum, însă mai puternică decât apa de colonie”. (Sursa: Wikipedia)

Se afirmă că Regina Cleopatra utiliza ape parfumate cu precădere, iar, „în timpul călătoriilor navale, sosirea reginei era anunţată de nori de parfum”. (Sursa: Wikipedia)

Revenind la apa de parfum GIORDANI GOLD, „notele luminoase de mandarină se contopesc divin cu aromele crinului Madonna şi senzualitatea emanată de patchouli. Voluptoasă şi întotdeauna în tendinţe, apa de parfum GIORDANI GOLD este elementul final ce conturează stilul femeii moderne”. (Sursa: Oriflame.ro)

Crinul «Madonna» (Lilium candidum) face flori în formă de trompetă, de un alb pur, cu un parfum încântător, care apar la începutul verii. Florile au 7-8 cm şi sunt abundente în luna iunie. Să nu vă miraţi dacă fiecare tulpină va ajunge să susţină 8-10 flori!” (Sursa: Gradinabakker.ro)

Parfumul extras din patchouli este folosit pentru ambele sexe: unisex şi deţine o aromă intrigantă, condimentată asemănătoare piperului.

Mandarinele sunt cele mai dulci fructe dintre toate citricele. Au fost cultivate în Europa în special în a doua jumătate a anilor 1800, fructele fiind utilizate nu doar pentru consumul direct, ci şi în industria cosmeticelor”, în cea a parfumeriei „şi a dulciurilor”. (Sursa: Parfumuri.joo.ro)

Giordani Silver by Oriflame
Foto: Oriflame.ro
Sticluţa apei de parfum GIORDANI GOLD este elegantă, luxoasă special concepută unei ediţii de lux şi anume: GOLD.

Doresc să precizez că alături de apa de parfum GIORDANI GOLD, puteţi utiliza, cu încredere şi cu o adevărată plăcere a simţurilor, apa de parfum GIORDANI SILVER.

Astfel, dacă doriţi să vă respectaţi, dragele mele, cu arome selecte, special destinate spiritului şi corpului feminin, nu ezitaţi să utilizaţi apa de parfum GIODANI GOLD.

Veţi avea o zi mai frumoasă, mai specială datorită aromelor de crin, mandarină şi, respectiv, patchouli, pe care apa de parfum GIORDANI GOLD le răspândeşte delicat încă de la prima pulverizare.

Să fiţi iubite!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu