Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

marți, septembrie 29, 2015

Fii enigmatic cu apa de toaletă – Enigma – de la ORIFLAME!

Enigma by Oriflame
Foto: Oriflame.ro
Te consideri o femeie modernă într-un secol al imprevizibilului şi al enigmaticului actual?!

Tocmai acesta este motivul pentru care aş dori să vă dezvălui câteva lucruri legate de apa de toaletă Enigma de la ORIFLAME!

Personal, eu am primit cadou apa de toaletă ENIGMA. Treptat-treptat, folosind-o, am descoperit că această apă de toaletă se potriveşte foarte bine stilului meu existenţial în materie de parfumuri, deşi persoana care mi-a dăruit-o, cu mult drag, evident, bănuia că apa de toaletă, în discuţie, mi s-ar potrivi, dar nu ştia acest aspect într-o manieră sigură.

Ştiţi şi voi, dragele mele, că este destul de dificil să faci cadou un ruj, un parfum, o ojă etc. unei persoane pe care nu o cunoşti foarte bine, pentru că s-ar putea ca să nu reuşeşti să-i descoperi în totalitate preferinţele sale.    

Textual, ce se înţelege prin cuvântul enigmă?
Dicţionarul explicativ al limbii române [DEX’ 09 (2009)] oferă următoarea explicaţie:
enígmă, enigme, s.f. – „Lucru greu de înţeles, nelămurit, ascuns; taină, mister1.
♦ ghicitoare, şaradă” < fr. énigme, lat. aenigma”. (s.v.).

Revenind la apa de toaletă ENIGMA, pot afirma că primul lucru care mi-a captat atenţia a fost forma sticluţei: o culoare misterioasă ce tinde spre un mov închis, cu sclipiri vişinii şi care are forma unduitoare a corpului feminin, surprins în timpul unui vals vienez.

În conformitate cu descrierea apei de toaletă de pe site-ul ro.oriflame.com, remarcăm „parfumul magic al trandafirului şi al reginei nopţii ce se combină fermecător cu senzualitatea tonurilor calde de patchouli, conferind intensitate şi profunzime acestei arome feminine. Eleganţa şi seducţia vorbesc de la sine”.

În general, petalele de trandafir sunt utilizate în industria parfumului, în cea cosmetică, dar şi în arta pregătirii dulceţurilor.

În parfumerie, este folosit parfumul prelucrat din trandafirul bulgăresc, astfel că „pentru un gram de esenţă de trandafir sunt necesare mai mult de 1300 de flori de trandafir şi, în special, este valorificat trandafirul bulgăresc Rosa damascena. El este responsabil pentru 90 % din esenţele absolute şi produse, restul venind din extract de Rosa centifolia (Balkantravel.eu/stire/52).

Regina nopţii (Nicotiana) poartă „această denumire dat fiind faptul că florile acesteia se deschid seara, pe răcoare şi se închid la răsăritul soarelui”, planta răspândind miresme îmbătătoare (Casadex.ro/2011/07/regina-noptii-parfumul-serilor-din-gradina-mea) şi, prin urmare, esenţa din parfumul extras din Regina nopţii te „ridică” din perspectivă spirituală şi îţi redă starea de bine pentru o zi întreagă.  

O altă plantă din compoziţia apei de toaletă Enigma este patchouli. Parfumul din patchouli este destinat atât femeilor, cât şi bărbaţilor datorită mirosului „intrigant” răspândit şi puternic aromat (Basenotes.net).

Astfel, ingredientele, în genere, din apa de toaletă Enigma ascund fiecare câte un mister, dar ce să mai spunem despre apa de toaletă în sine?!

Dacă doriţi să fiţi enigmatice, oriunde vă aflaţi: la serviciu, la o petrecere şi chiar la shopping, atunci, dragele mele, nu ezitaţi să folosiţi Enigma de la ORIFLAME.

Veţi atrage privirile sexului opus, veţi fi unice şi, în acelaşi timp, veţi „purta” şi veţi „răspândi” misterul parfumului într-o manieră inedită, unică şi de nerecunoscut din punctul de vedere al fragranţei, al alurei faciale şi al tonusului organismului!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu