Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

miercuri, iulie 06, 2016

In Bloom Avon for Women

In Bloom Avon for Women
Foto: Avon.ro
A venit vara şi natura este cu-adevărat ”in bloom”, adică în plină floare. Aerul poartă cu sine mirosuri plăcute de flori multicolore şi fragranţe văratice. Zilele trecute rămăsesem profund impresionată de un parfum suav, pe care-l cumpărasem de ceva vreme, dar pe care nu-l mai utilizasem recent, fiindcă preferatul meu era un altul din aceeaşi gamă, dar cu alte nuanţe florale.

Este vorba despre In Bloom, marca Avon, un parfum special conceput atât pentru anotimpul de primăvară, cât şi pentru cel de vară, un parfum ce reprezintă a IV-a fragranţă din gama de parfumuri: Today-Tomorrow-Always.

Ingredientele parfumului In BloomAvon sunt: floarea de portocal, iasomia indiană, strelitzia, grepfrutul roşu şi crinul alb. Parfumul are o persistenţă de până la 5 ore, estimativ, şi lasă o aromă delicată în urma purtătoarei... J

In Bloom a fost creat în anul 2006, iar aroma sa este marca Firmenich. (Fragrantica.com).

Prin urmare, dacă doriţi să fiţi cu mult mai feminine decât sunteţi şi cu mult mai văratice decât anotimpul în care ne aflăm, puteţi să încercaţi cu încredere In Bloom, pentru că, odată cu folosirea parfumului, veţi înflori chiar Domniile Voastre, iar vara, dacă nu, fizic, măcar, mental, va deveni cu mult mai răcoroasă şi de ce nu, cu mult mai plăcută simţului olfactiv. 

Eiii...ce spuneţi?! V-ar tenta mirosul acestui parfum în prea plinul verii?! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu