Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

luni, martie 22, 2021

Mutari Iasi cu Professional Movers!

 

Mutari Iasi
Foto: ProfessionalMovers.ro


Îmi place ideea de ,,mutare” atât la propriu, cât şi la figurat!

 

Una din explicațiile ,,Dicționarului explicativ al limbii române (DEX)”, din punctul de vedere al exemplificării sensului denotativ al termenului ,,mutare” este:

,,a (se) mișca din locul în care se găsește și a (se) așeza în alt loc”; ,,a (se) deplasa”; ,,a (se) strămuta, a (se) transfera”. (cf. DEX, s.v.). Însă termenul ,,mutare” face parte şi din expresii: ,,a muta munții din loc”, „a-ți muta cuibul”, ,,a-ți muta gândul”, ,,a te muta precum țiganul cu cortul”, a muta cuiva vorba/cuvântul etc..

În momentul în care alegi să te muți dintr-o localitate în alta, îți alegi locul de aşezare în funcție de oportunitățile pe care acea locație ți le oferă! Eu aleg mutari Iasi şi optez pentru o firmă de mutări, care are oameni profesionişti, prompți, asumați şi responsabili în domeniul muncii desfăşurate. Aceştia sunt Professional Movers, iar site-ul pe care îl putem accesa cu siguranță, pentru a-i putea contacta online este: www.professionalmovers.ro.

Firma care se ocupă de aceste mutări de mărfuri, de sedii, de transport obiecte, tablouri, piese de interes personal, demontări şi montări de mobilă dintr-o locație, într-alta este Professional Movers.

Professional Movers este o firmă din Bucureşti, dar ea îşi desfăşoară activitatea, asigurând transporturi de mărfuri şi în alte zone ale țării noastre. Echipa ce se află la baza funcționării acestei firme este alcătuită din tineri absolvenți ai Universității de Transporturi din Bucureşti. Personalul firmei este tânăr, format din reprezentanți profesionişti, competenți în montarea şi dezasamblarea bunurilor clientului. Echipa garantează calitatea muncii pe care o desfăşoară. Firma are un program flexibil: de la 9.00 A.M., până la 19.00 P.M. Activitatea reprezentanților firmei este una calitativă atât în plan național, cât şi în plan internațional. Atunci când mutarea implică o activitate delicată, ce necesită un grad ridicat de implicare a personalului calificat, firma poate pune la dispoziția clientului 3-4 echipe de profesionişti, care să asigure o maximă siguranță a bunurilor aflate în procesul transportului. Firma oferă garanția produselor mutate. După cum am menționat şi doresc să accentuez acest aspect, firma garantează eficacitatea muncii pe care o desfăşoară, prin  reprezentanții săi.

 

Ce se poate transporta cu Professional Movers?

Răspunsul este unul simplu: mobilă, sedii-firme, tablouri, obiecte personale. În vederea transportului obiectelor de uz personal, reprezentanții firmei împachetează produsele cu multă atenție, în folii speciale pentru a evita deteriorarea mărfurilor în timpul transportului. De asemenea, în scopul transportului mobilei, specialiştii firmei se deplasează la client, acasă, fac o analiză a mobilei ce trebuie demontată pentru a observa dacă acel bun mobiliar, ce este destinat transportului, poate fi dezasamblat, iar dacă nu, se va asigura o acoperire a mobilei, folosindu-se folii speciale şi o depozitare a acesteia, în cutii pe care firma le pune la dispoziție.

 

În funcție de serviciul desfăşurat, anul acesta aleg mutări Iaşi, cu Professional Movers! Sunt cei mai buni în domeniul activității pe care o exercită, sunt atenți cu bunurile şi cu aspirațiile clientului, sunt asumați, responsabili, cu alte cuvinte, sunt ”pro”, adică profesionişti!

 

Fii pro Professional Movers!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu