Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

vineri, iulie 21, 2017

Flori de vis

Trandafir urcător cu flori de culoare roz Yves Piaget Meilland
Foto: Ogorul.ro
Se spune că, dacă îţi doreşti ceva, primul pas în atingerea acelui „ceva” constă în vizualizarea lui. Eu îmi vizualizez casa mea ca-n poveşti. O casă frumoasă, din lemn masiv, înconjurată de verdeaţa unei grădini roditoare şi acoperită toată de nişte trandafiri urcători. Şi, cum trandafirii se numără printre florile mele preferate, am identificat pe Ogorul.ro, genul de trandafiri visaţi de mine de ceva vreme: nişte trandafiri urcători, cu flori de culoare roz, Yves Piaget, Meilland. Şi, deoarece gusturile nu se discută, ci se „execută”, am comandat de la profesioniştii site-ului Ogorul.ro acest gen de trandafiri. Eram sigură că voi identifica floarea care să-mi „îmbrace”, într-un mod plăcut şi armonios, casa în care voi locui la un moment dat, în viaţă.

De pe Ogorul.ro, website lansat la sfârșitul anului 2015, un site foarte performant de altfel, în care navigarea este atât intuitivă, cât și plăcută, se pot achiziționa o gamă foarte mare de produse din categoriile casă și grădină, produse agro-farm, utilaje și accesorii agricole, mașini unelte accesorii, precum motocoase și masini de tuns iarba, toate într-o sortimentație bogată cu prețuri mici.

Revenind la trandafiri, pot afirma faptul că am plantat aceşti trandafiri urcători, pentru moment, într-un loc special amenajat pentru creşterea acestora, încercând, astfel, să respect cât mai mult condiţiile de creştere şi de dezvoltare ale trandafirilor de acest tip. Ce pot afirma este faptul că trandafirii s-au extins pe peretele balconului apartamentului în care locuiesc, creând umbră, răcoare, armonizându-mi sufletul doritor de linişte, frumos şi de voie bună. Acest frumos trandafir urcător Yves Piaget este o plantă de o rezistenţă incredibilă, ce se remarcă prin frumuseţea buchetelor de flori mari, cu un aspect sifonat asemănător florii de bujor şi cu 80 de petale dantelate. Planta în sine constituie o minune a naturii mame, fiindcă florile au un parfum unic, inedit, frunzele sunt viguroase înconjurându-ţi locuinţa pe timpul verii şi fiind, astfel, protejat(ă) de căldura înăbuşitoare a unei zile caniculare.

Diametrul florii este de 13 cm, iar înălţimea acesteia, la maturitate, este 1.8– 2 m. Profesioniştii recomandă expunerea florii la soare. Trandafirul înfloreşte din luna mai, până în momentul în care natura îngheaţă.

Din experienţă proprie, o astfel de floare minunată poate fi comandată online de la profesioniştii casei tale: Ogorul.ro. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu