Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

miercuri, martie 15, 2017

ALWAYS

ALWAYS
Una dintre cele mai plăcut mirositoare ape de parfum din categoria Always – Today – Tomorrow este reprezentată de ALWAYS.

ALWAYS este o apă de parfum ce îmbină, într-un mod armonios, nuanţe floral-fructate, şi anume: amestecul aromat de lalea galbenă, cu cel de fruct stea şi, respectiv, cel de crin proaspăt.

Fructul stea sau carambola constituie o sursă bogată de vitamine şi minerale fiind folosit atât în arta culinară, cât şi în industria parfumeriei.

Laleaua, în general vorbind, şi referindu-ne, evident, la delicata lalea galbenă sugerează iubirea eternă şi divină. Din ea se extrage o esenţă de parfum suavă, primăvăratică şi plină de optimism pentru cel ce foloseşte parfumul.

În parfumerie, crinul este cunoscut încă din antichitate, fiind una dintre cele mai des întâlnite flori folosite de vechii egipteni, alături de trandafir, dar interesant este şi faptul că hieroglifa care reprezenta crinul este identică cu cea care simbolizează ţara Egiptului (ClementMedia.ro).

Astfel, dacă primăvara nu şi-a intrat încă în drepturi pe meleagurile noastre, o puţem celebra folosind fragranţa apei de parfum ALWAYS, care recreează primăvara în toată plenitudinea şi frumuseţea ei.
           
Să fiţi iubiţi (e)!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu