Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

luni, mai 16, 2016

Cadoul – un prilej de respect şi de bucurie

Bratara din aur Trifoi cu o piatra alba pentru adulti
Foto: LoveBird.ro
Alegerea unui cadou constituie un moment destul de important, pentru că trebuie să-l raportezi la persoana care îl va purta ulterior. Pentru a nu greşi în identificarea şi, respectiv, în achiziţionarea cadoului potrivit, este recomandabil să alegem o bijuterie personalizată persoanei dragi, fie aceasta o bunică, o mămică, o prietenă, o iubită, o logodnică etc.

Răsfoind magazinele online de cumpărături, am descoperit, cu bucurie afirm aceasta, un site, şi anume: www.lovebird.ro foarte interesant din punctul de vedere al gamei diverse de bijuterii din aur şi din argint pe care acesta le deţine. Site-ul conţine bijuterii personalizate, brăţări, cercei, coliere, inele, bijuterii pentru copii, inele de logodnă, verighete, mărturii ş.a.m.d.

Bijuteriile sunt din aur masiv şi din argint şi sunt fabricate în România. Acestea sunt realizate în conformitate cu cele mai ridicate standarde de calitate şi de siguranţă. În funcţie de dimensiunea medalioanelor comandate pot fi gravate gratuit iniţialele sau numele dorite de solicitanţi ţinând cont de permisivitatea spaţiului oferit spre lucru.

Astfel, din categoria brăţări am identificat, cu o deosebită plăcere, modelul de brăţară din aur Trifoi cu o piatră albă pentru adulţi. În acel moment, inima mi-a şoptit că, în mod sigur, acesta reprezintă cadoul aniversar pe care îl pot oferi mamei mele. Brăţara din aur Trifoi are în mijlocul florii de trifoi o piatră albă. Se ştie că trifoiul cu patru foi simbolizează norocul; prin urmare, cadoul meu este ales şi din perspectiva acestei superstiţii mistice.

Revenind la structura brăţării-cadou, aceasta are o lungime de 18 cm cu un anou intermediar de 16 cm. Brăţara poate fi lucrată în funcţie de dimensiunea solicitată şi poate fi gravată în limita spaţiului disponibil lucrului. Comanda personalizată poate dura între 3 şi 10 zile lucrătoare. Pur şi simplu iubesc această brăţară şi acesta reprezintă motivul pentru care privirea mea s-a oprit asupra acestui model pentru a-l face cadou.

Acum, fie vorba între noi, dragii mei cititori, sinceră să fiu, nu mi-ar displăcea un astfel de cadou, dacă l-aş primi, să spunem, de ziua mea de naştere!!! J

Şi, ca să concluzionez această călătorie în lumea diversă a cadourilor, îl citez pe Pierre Corneille care făcea următoarea aserţiune: „Modul în care dăruieşti valorează mai mult decât darul însuşi”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu