Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

vineri, februarie 19, 2016

Forever Calcium

Forever Calcium
FOREVER CALCIUM – formula citrat – reprezintă un produs minunat, ce contribuie la restabilirea echilibrului, a vitalităţii organismului şi a unei eficiente remineralizări a acestuia, odată cu apropierea primăverii şi a schimbării anotimpurilor: iarnă-primăvară.

În formula produsului, alături de calciu, o contribuţie importantă o au vitamina D (ce contribuie la susţinerea sistemului imunitar) şi magneziul, mineral ce combate oboseala şi stresul, pe lângă multe alte caracteristici esenţiale, pe care acesta le deţine în scopul unei bune funcţionări a organismului nostru.

Aportul magneziului în compoziţia produsului FOREVER CALCIUM ajută la o bună fixare a calciului acolo, unde organismul are nevoie de acesta cu-adevărat: dinţi, sistem osos, păr, coagularea sângelui, evitându-se, astfel, chiar posibilele hemoragii. Calciul are un rol important şi în buna funcţionare hormală a organismului uman şi, în special, a tiroidei, glandă ce controlează întreaga activitate a acestuia; prin urmare, persoanelor de sex feminin, cu predilecţie, li se recomandă să consume calciu timp de zece zile, în fiecare lună a anului, pentru menţinerea, fortifierea şi susţinerea vitalităţii şi resurselor energetice ale organismului fiinţei umane, într-o societate agitată, în care nu mai dispunem de timpul necesar consumării unor produse eficiente şi bogate în calciu.

Poţi alege să fii sănătos şi să-ţi menţii sănătatea alături de FOREVER CALCIUM, unul din produsele companiei FOREVER LIVING PRODUCTS!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu