Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

miercuri, decembrie 16, 2015

Himalaya Herbal Healthcare Romania

Bonnisan
Când vrei să-ţi menţii atât naturaleţea interioară, cât şi frumuseţea exterioară, atunci poţi aduce natura în cadrul familiei prin folosirea produselor Himalaya Herbal Heathcare România

Percepem viaţa, cu care suntem înnobilaţi de Creatorul Divin, prin ochii, prin zâmbetul, gânguritul, plânsul, bucuria copiilor noştri.

Şi cum să nu te înduioşezi, în momentul în care, copilaşul tău, nou-născut, suferă de colici? Cum puteam alina colicile băieţelului nostru, Mihai, după naşterea acestuia, în urmă cu doi ani şi aproape trei luni? Cum îi puteam reda lui Mihai surâsul/zâmbetul, dacă nu foloseam picăturile Bonnisan de la Himalaya, existente într-un flacon de 30 de ml, picături ce ajută la ameliorarea durerilor abdominale ale bebeluşilor şi la redarea stării de bine a acestora!

Actualmente, băieţelul nostru are doi ani şi trei luni, iar, pentru crearea unei imunităţi corespunzătoare şi apărarea organismului împotriva răcelilor, a gripei sau a viruşilor, odată cu schimbarea şi rotirea anotimpurilor: toamnă-iarnă şi, respectiv, primăvară-vară, noi îi administrăm băieţelului nostru câte 5 ml de sirop Septilin de la Himalaya, un sirop ce are în compoziţia sa un complex de plante atent selectate recomandat în infecţii recidivante: faringite, amigdalite, în distincte afecţiuni dentare: stomatite, gingivite, în infecţii ale pielii şi în afecţiuni alergice: rinite alergice, astm bronşic etc.

Din punctul meu de vedere, cum aş fi putut reduce disconfortul abdominal, constipaţia şi durerea dată de hemoroizi atât în timpul sarcinii, cât şi după naşterea băieţelului familiei noastre, dacă nu aş fi folosit comprimatele pe bază de plante Herbolax de la Himalaya. Acestea asigură reglarea tranzitului intestinal, nu sunt deloc agresive tubului digestiv, reglează activitatea bilei şi normalizează procesul digestiv.

Un alt produs eficient de la Himalaya, pe care eu îl port în trusa medicală proprie, este Cystone. Produsul este util în combaterea afecţiunilor vezicii urinare şi anume: cistite, disconfort la urinare, urinare dureroasă, incontinenţă urinară, sindromul dureros al vezicii urinare, o afecţiune foarte puţin cunoscută de lumea medicală din România. CystoneHimalaya conţine o formulă unică herbominerală ce tratează şi previne infecţiile şi afecţiunile instalate la nivelul tractului urinar. Tratamentul poate fi administrat pe o perioadă lungă de timp, chiar şi şase luni, cu o anumită precauţie, în situaţia bolnavilor cu insuficienţă hepatică, cardiacă sau cu pietre, la nivelul rinichilor, mai mari de 7 mm.

Practic, produsele de la Himalaya Herbal Healthcare România fac parte din viaţa noastră de familie, ne sprijină sănătatea şi ne ajută chiar în momentele dificile ale existenţei noastre.

Iar, pentru ca organismul uman să aibă o bună funcţionare hepatică şi biliară, un produs utilizat de mine şi, prin urmare, testat datorită eficienţei sale, este LIV.52 de la Himalaya Herbal Healthcare.

Conchid, recomandând, tuturor, dictonul latin: „Minte sănătoasă în corp sănătos” („Mens sana in corpore sano”)!!!

Prin urmare, fii sănătos şi alege sănătatea cu/prin produsele Himalaya Herbal Healthcare!!!    

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu