Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

luni, august 17, 2015

Lenjerii de pat

Summer Black Week 2015
Lenjeriile de pat constituie, din punctul meu de vedere, un accesoriu indispensabil oricărui spaţiu al gospodăriei. În funcţie şi de tipul materialului din care sunt create, acestea sunt specifice primăverii şi verii prin faptul că textura materialului întrebuinţat, în confecţionarea acestora, este mai subţire, permiţând corpului uman să poată „respira” şi să nu acumuleze prea multă căldură; pentru că vremea devine, treptat-treptat, caldă spre căduroară şi de ce nu, caniculară în timpul verii.

De asemenea, lenjeria de pat poate fi creată dintr-un material mai gros, specific anotimpurilor de toamnă-iarnă, cu predilecţie, adecvat toamnei, ce este pe punctul de a-şi face debutul.

Şi cum să nu ne bucurăm de setul de lenjerii de pat ce au distincte culori, dar şi modele pe măsura aspiraţiilor cumpărătorilor!!! Astfel de modele special realizate şi destinate solicitării cumpărătorului le putem găsi cu bucurie şi pe site-ul www.lenjeriipat-outlet.ro, site care, într-adevăr, îţi încântă privirea şi-ţi bucură ochiul prin varietatea sortimentelor de lenjerii de pat prezentate.

Mai mult decât atât, în perioada 13.08.2015 – 20.08.2015, în săptămâna Summer Black Week, cumpărând de pe site-ul mai sus menţionat lenjerii de pat din categoria 1+1 Gratis la cele mai mici preţuri, suntem înscrişi automat într-o tombolă, acolo unde, prin tragere la sorţi, câştigătorul va avea parte de o excursie minunată de 3 nopţi la Paris: Oraşul Iubirii, cu transport şi cazare incluse.

Din perspectiva mea, chiar designul unui cămin va arăta mai confortabil şi mai aspectuos, dacă şi lenjeria se asortează accesoriilor din cadrul gospodăriei respective (culoarea mobilei, a parchetului, nuanţele coloristice ale pereţilor camerelor ş.a.m.d.). Şi pot oferi un exemplu şi anume: cred, cu perseverenţă, că, pentru un cuplu proaspăt căsătorit, nuanţa specifică lenjeriei este cea roşie.

Deoarece roşul accentuează flacăra iubirii, iar acest tip de lenjerie se potriveşte cuplului recent căsătorit şi nu numai, fiindcă iubirea nu ţine cont de graniţe fixe şi, fără doar şi poate, putem iubi cu ardoare, indiferent de vârsta, pe care o avem.

Astfel, dragii mei, este necesar să fim noi schimbarea pe care o dorim în lume, parafrazând un mare cugetător al lumii, prin luarea unor decizii şi alegerea unor produse care să ne pună în valoare atât personalitatea, cât şi imaginea. 

Am preluat leapşa de la soţul meu drag, Constantin! J

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu