Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

miercuri, decembrie 19, 2018

O geacă impermeabilă modernă te protejează perfect în oraș, dar și la munte

Geacă impermeabilă modernă
O geacă impermeabilă damă este utilă a fi purtată de doamne și domnișoare atunci când fac diverse drumuri scurte în localitățile în care locuiesc, dar mai ales atunci când pleacă în vacanțe.

Nu pleca fără haine outdoor impermeabile dacă pleci în drumeție!
Mai ales când este vorba de o excursie într-o zonă montană efectuată primăvara, vara sau toamna, un astfel de articol vestimentar outdoor este indispensabil, deoarece niciodată nu se poate cunoaște momentul în care condițiile meteo vor deveni nefavorabile și o ploaie torențială va începe spre disperarea turiștilor iubitori de natură, de aer curat.

Gecile impermeabile sport sunt recomandate ca să se achiziționeze de pe site-urile magazinelor ce au o ofertă bogată de articole pentru drumeții, deoarece doar astfel va exista siguranța că produsele sunt de calitate foarte bună și că vor rezista excelent din punctul de vedere al impermeabilității atunci când va sosi clipa în care să își arate calitățile de scut imbatabil prin care picăturile de ploaie nu au nicio șansă de a trece.

Chiar dacă utilitatea practică este cel mai important criteriu în alegerea unei geci impermeabile de damă sport, design-ul acestora este în cele mai multe cazuri deosebit de plăcut, varietatea de culori și forme impresionante, ceea ce le trece pe unele dintre modele, fără nicio umbră de îndoială, în categoria pieselor de îmbrăcăminte sport elegant.

Gecile sport pot avea diverși indicatori de impermeabilitate
La momentul în care o să vă decideți ca să cumpărați o jachetă de femei impermeabilă, este bine ca să acordați o atenție specială cifrelor de pe etichetă care indică gradul de rezistență la umiditate. De exemplu, 5.000 mm coloană de apă va proteja purtătoarea gecii de o ploaie ușoară, în timp ce o geacă impermeabilă outdoor cu un indicator de 20.000 mm coloană de apă protejează inclusiv de ploi torențiale, precum și de zăpadă. Dacă jacheta outdoor este hidrofugă, înseamnă că apa are tendința de a curge pe suprafața acesteia, dar pentru a fi impermeabil 100% este necesar ca geaca să aibă, de asemenea, inclusiv o bună aerisire.

Comandă geci impermeabile damă online: sunt mai ieftine și mai atractive
O geacă modernă, achiziționată de pe un site cu notorietate în comercializarea de articole vestimentare pentru drumeții, prezintă mai mult ca sigur o membrană impermeabilă cu rol de protecție împotriva umidității exterioare, care are niște pori atât de mici încât picăturile de ploaie nu pot trece prin aceștia.

În plus, aceasta mai are și importante calități de respirabilitate, fiind proiectată astfel încât să confere un confort maxim persoanei ce o poartă. Croiala gecii impermeabile este realizată în așa fel încât persoana ce o poartă să nu transpire în timpul efortului făcut în timpul deplasării prin ploaie și/sau frig. Acest lucru este esențial mai ales atunci când se fac ture montane medii sau lungi.

Deși geaca de damă sport este confecționată în așa fel încât să protejeze în principal împotriva umidității, aceasta este în egală măsură rezistentă și la vânt, precum și la niște condiții mai dure de purtare, materialele având o rezistență deosebită la uzură. Calitățile sale practice sunt date și de buzunarele încăpătoare pe care le are (intern și extern), precum și de gluga care, pe timp frumos, se poate rula și intră într-un buzunăraș special aflat la nivelul gulerului. În momentul când este folosită, se poate strânge pentru o protecție cât mai bună cu ajutorul unui șiret.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu