Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

luni, iulie 17, 2017

Hobby-uri interesante

Airsoft
Foto: Airsoft6.ro
Cred că fiecare dintre noi avem câte un hobby, adică câte o activitate care să ne captiveze, să prindă culoare în sufletul nostru şi, în care să ne putem regăsi, detaşându-ne, astfel, de tot ceea ce presupune realitatea.

Din perspectiva mea, îmi place să citesc, iar o altă cale de relaxare, ce chiar s-a concretizat într-un hobby, constă în accesarea diverselor site-uri atât mai noi, cât şi mai vechi, prin intermediul cărora sunt la curent cu inovaţii vestimentarii, diverse accesorii, materiale de renovat locuinţa, mijloace accesibile de a călători, cursuri de echitaţie, de relaxare şi de redescoperire a sinelui ş.a.m.d.

Mai zilele trecute, într-una din plimbările realizate pe înserate, mă reîntâlnisem cu un vechi prieten, ce-mi povestea că este foarte pasionat de airsoft și de pistoale airsoft. Şi îmi mărturisea că acest hobby l-a atras după anii ’90. Toate ca toate, dar hobby-ul era nou-nouţ pentru mine, pentru că nici nu auzisem de el şi nici nu ştiam ce presupune. Prietenul meu îmi spunea că airsoftul este un joc, în care este simulat un conflict militar şi că vizează transpunerea în realitate a jocurilor de felul: Battlefield sau Delta Force. Sunt folosite echipamente ce au drept scop o replică a adevăratelor echipamente militare. Replicile au în calitate de muniţie bile din plastic de 6mm. Acţiunea acestui joc are loc în locuri special amenajate sau în foste fabrici, uzine, unităţi militare devenite ruine. Mă uitam cu cât entuziasm povestea prietenul meu despre acest airsoft. Iar eu îi respectam entuziasmul, încercând să-l ascult cu interes. De fapt, airsoftul era ceva nou şi pentru mine!!! Şi, fiind interesată de acest joc, prietenul meu chiar îmi recomandase un site, specializat în airsoft, pe care să-l pot accesa şi unde pot găsi multe informaţii inedite şi interesante şi pentru mine: Airsoft6.ro.

Şi l-am accesat!!! Din punctul meu de vedere, site-ul este realizat destul de bine, fiindcă pentru un începător (cum este cazul meu), sunt oferite detalii legate de diverse echipamente specifice airsoftului, sunt vizibile arme precum pistoale, accesorii airsoft, consumabile, componente utile jocului şi, evident, este prezentată gama de servisare şi de îngrijire a echipamentelor întrebuinţate. Site-ul deţine un design atrăgător atât prin informaţiile oferite pentru buna desfăşurare a jocului, cât şi un background destul de bine pus la punct prin culoare şi movement al imaginilor. Iar, dacă sunt întrebări ce implică airsoftul, poate fi accesat live chat-ul şi un operator Airsoft6 va intra în legătură cu solicitantul.

Prin urmare, cine doreşte să se implice în airsoft, beneficiază şi de o conversaţie în direct despre modul cum funcţionează acest joc, cum pot fi achiziţionate echipamente şi utilaje specifice hobby-ului de tip joc. Personal, eu am fost plăcut impresionată atât de ceea ce implică jocul în sine, cât şi de prezentarea site-ului menţionat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu