Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

miercuri, iunie 21, 2017

DACIA PLANT – Mens sana in corpore sano

Coacaz negru - Dacia Plant
Foto: DaciaPlant.ro
Se ştie că sănătatea este cea mai importantă! Dar când ajungem la această concluzie?! Iar răspunsul nu întârzie să apară: în momentul în care organismul nostru dă semne de oboseală şi o afecţiune îşi face simţită prezenţa, atunci suntem constrânşi să recurgem la investigaţii amănunţite şi, de-abia în acel moment, afirmăm că: sănătatea reprezintă bunul nostru cel mai de preţ! De cele mai multe ori, se spune că: dacă eşti sănătos, atunci poţi muta şi munţii din loc. Consider că cel mai important lucru este să prevenim diferite afecţiuni şi să le tratăm doar atunci, când, într-adevăr, nu mai este nicio altă posibilitate.

Una dintre cele mai cunoscute companii româneşti, ce promovează suplimente alimentare 100% naturale, fără conservanţi sau coloranţi şi cu o cantitate mare de substanţă activă este Dacia Plant. Cu o vechime de peste 15 ani în producerea şi în prelucrarea produselor sale, această companie celebrează o frumoasă vârstă de 15 ani şi, drept urmare, odată cu acest moment aniversar, este invitată în Piaţa Sfatului din Braşov, pe lângă mulţi alţi artişti, şi formaţia Phoenix, renăscută din propria-i cenuşă, în al 55-lea an de existenţă. Compania ce are sediul în Braşov doreşte să ofere clienţilor săi, încredere în produsele sale, siguranţă tuturor celor au investit în ea şi care au contribuit la buna sa funcţionare. Din punctul meu de vedere, iubesc produsele acestei companii, pentru că sunt naturale şi nici nu au efecte adverse aşa, cum se întâmplă în cazul medicamentelor alopate.

Gama de produse Dacia Plant este variată, iar acestea pot fi alese în funcţie de afecţiunile fiecăruia dintre noi. Pot fi observate produsele companiei Dacia Plant, accesând site-ul https://www.daciaplant.ro/.

Şi, pentru că este vară, şi putem dezvolta diferite alergii din cauza înţepăturilor cauzate de insecte (căpuşe, ţânţari, albine, viespi, omizi etc.), fie din cauza aşa-numitei „febre” a fânului sau a diverşilor acarieni, a prafului din atmosferă ş.a.m.d., un produs eficient, testat de mine şi pe care-l recomand celor ce se găsesc în situaţia menţionată, este Muguri de coacăz negru de la Dacia Plant. Gemoderivatul contribuie la funcţionarea corespunzătoare a sistemului imunitar, prin menţinerea în parametri normali a reacţiei organismului uman la factorii de natură alergică, ajută la buna funcţionare a articulaţiilor, la menţinerea sănătăţii pielii şi la funcţionarea normală a glandelor corticosuprarenale. Un anumit număr de picături din acest produs se toarnă într-un pahar cu apă şi amestecul este consumat cu aproximativ, 15-30 de minute, pe stomacul gol, înaintea fiecărei mese din zi. Această cură se poate realiza timp de 14 zile, cu o pauză de 7 zile, iar, ulterior, tratementul poate fi reluat.

Consider că cea mai eficientă metodă este aceea de a fi în echilibru cu tine şi de a te simţi bine în pielea ta! Astfel, o cale de urmat, în acest sens, constă în sprijinirea organismului să funcţioneze corect, apropiindu-ne cât mai mult de natură şi alegând produsele extrase din natură.

Aşadar, dragii mei, nu ezitaţi în alegerea cu mult succes a gamei de produse oferite de compania Dacia Plant! Iubesc sănătatea! I love DACIA PLANT!  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu