Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

vineri, mai 05, 2017

Be Tender, Be Tenderly by ORIFLAME

Tenderly by ORIFLAME
Un parfum ce inspiră primăvara să vină mai repede este Tenderly marca Oriflame. Nota florală dominantă a parfumului este magnolia, alături de celelalte flori de câmp, ce transmit celei ce foloseşte parfumul, o stare bună, pozitivă, optimistă, alături de dorinţa de a împărtăşi momente speciale împreună cu persoanele iubite.

Copacul de magnolie a fost botezat astfel în 1600 după numele unui botanist francez –Pierre Magnol. Regăsim splendidul copac în diverse colţuri ale lumii, cu precădere, în Asia de Sud, în estul Americii de Nord, în America Centrală, în Indiile de Vest.

Este un copac nobil, poate cel mai frumos copac cu flori cultivat din lume. Înfloreşte primăvara, iar florile sale mari, minunate sunt asociate la nivel simbolic cu trăsături precum nobleţea, demnitatea, frumuseţea, perseverenţa.

La fel de interesant este şi faptul că frumoasa floare de magnolia are petale puternice ce împiedică ca acestea să fie atacate de insecte. Nu are petale distincte sau sepale şi nici nu produce nectar adevărat, însă dispune de polen în cantităţi mari” (sursa: Garbo.ro)

Floarea de magnolie îţi transmite mesajul de a fi delicată, dacă nu eşti deja, J şi te îndeamnă să transmiţi, la rândul tău, delicateţea persoanelor din jur. Cutia apei de toaletă are culoarea roz asemănătoare culorii florii de magnolie, iar sticla în care se află apa de toaletă are conturată o inimioară pe una din „feţe”. Deci dragostea este la ea acasă J, iar romantismul te cuprinde pe măsură ce parfumul primăvăratic îţi inundă simţurile.   

Astfel, folosind această apă de toaletă, vei fi unică într-un anotimp unic al anului: primăvara. Prin urmare, be tender, behave tenderly şi iubeşte Tenderly by Oriflame.   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu