Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

miercuri, aprilie 05, 2017

Eşti echipat, eşti protejat!

Husa de silicon pentru Allview
Foto: HusaFolieProtectie.ro
Mereu avem şi vom avea nevoie de protecţie. Dar ce presupune „protecţia”?

În conformitate cu DexOnline.ro, cuvântul „protecţie” are următoarele sensuri:

• protécție, protecții s. f. 1. „Faptul de a proteja, de a ocroti, de a apăra; ansamblu de măsuri care protejează; persoană, instituție etc. care protejează; dispozitiv, sistem tehnic etc. care servește la protejare. ◊ Protecția muncii = ansamblu de măsuri luate pentru ocrotirea vieții și a sănătății celor ce muncesc, pentru asigurarea desfășurării muncii în condițiile cele mai bune. ◊ Loc. adj. de protecție = protector. ♦ Sprijin, ajutor dat cuiva de o persoană influentă pentru obținerea unui avantaj; p. ext. persoană care acordă acest sprijin”. 2. (Înv.) „Protectorat”. – Din lat. protectio, -onis, fr. protection.

Cred că unul din momentele în care avem nevoie de o reală „protecţie” este acela în care copilul descoperă lumea prin testarea lucrurilor, obiectelor înconjurătoare, şi astfel: le atinge, le pipăie, iar, în final, le trânteşte cu o mare mulţumire. J Şi întreg procesul este unul natural. Însă noi, adulţii, simţim nevoia de a proteja unele lucruri la care ţinem mult: fie un telefon cu touchscreen, fie un televizor cu led sau unul smart, fie o tabletă, fie un laptop ş.a.m.d.

Nu este singular cazul în care mititelul mi-a trântit telefonul cu touchscreen, iar, dacă nu aş fi fost atentă, cine ştie pe unde ar fi ajuns telefonul meu îndrăgit…J Am avut noroc, pot afirma aceasta, că telefonul era prevăzut cu o folie de sticla securizata pentru Allview şi cu o husa de silicon pentru Allview, pentru că, fără aceste dispozitive, ce aduc un plus de protecţie, nici nu m-aş fi gândit să folosesc telefonul! 

Este evident faptul că avem nevoie de protecţie în diferite circumstanţe ale vieţii şi că dorim să ne protejăm bunurile pentru care muncim cu-adevărat! Din punctul meu de vedere, nu aş concepe să-mi cumpăr un telefon cu touchscreen fără o folie de protecţie a ecranului şi fără o husă adecvată modelului de telefon pe care intenţionez să-l cumpăr sau pe care-l am deja!

Şi este ştiut faptul că, dacă nu-ţi protejezi lucrurile îndrăgite, atunci îţi asumi şi consecinţele: izbituri, crăpături, deteriorări ale acestora. Din cercetările mele online, am descoperit cu bucurie, un magazin online, Husa Folie Protectie şi le recomand cititorilor produsele comercializate de acesta.

Prin urmare, fii protejat, fii asigurat – este sloganul în conformitate cu care eu îmi desfăşor orice activitate! Să fiţi iubiţi (e)! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu