Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

vineri, aprilie 21, 2017

Casă, dulce casă!!!

Placi TEGO
Foto: Depozit-Online.ro
Motto:
Casa mea e ca o floare
Cu depozit-online, la preturi uimitoare!

Mai zilele trecute, răsfoiam lumea online şi, vizualizând site-urile mele preferate, deodată, zăresc o reclamă: depozitul online care va ofera cel mai mic pret la produsele necesare renovării, construcţiei şi modernizării locuinţei! Şi, cum curiozitatea în acest domeniu al reconstrucţiei şi al remodelării locuinţei personale este crescută, mi-am spus: „hai, să accesez şi acest site! Să vedem, totuşi, dacă reclama este pe măsura ofertei!” J

Când am accesat site-ul, din curiozitate la început, şi, treptat, din interes personal, am fost întâmpinată de o mare reclamă: „comandă acum produse în valoare de 1000 de lei şi primeşti un set de cuţite – ofertă valabilă în luna aprilie a anului curent”! Nu că aş fi fost interesată de acest set de cuţite, căci am destule prin bucătărie, fiind o împătimită a artei culinare şi a pregătitului mâncărurilor J, dar am fost motivată de multitudinea produselor necesare remodelării locuinţei şi am fost inspirată să rămân pe acest site, de preţurile reduse ale produselor în această perioadă a anului! Tocmai de aceea, am consultat site-ul în continuare!

Ce conţine acest site?
Conform sursei informative de la începutul site-ului: „Depozit-Online.ro are în oferta peste 25.000 de repere, una dintre cele mai variate oferte de produse pentru casă de la materiale de construcţii de cea mai bună calitate, articole pentru finisaje, acoperişuri, termoizolaţie şi hidroizolaţie şi până la scule şi unelte necesare pe orice şantier, la preţuri foarte avantajoase. De asemenea, avem permanent oferte cu bonusuri, cadouri în produse şi vouchere cadou, preţuri negociabile şi reduceri de preţuri semnificative la produsele din stoc. Vă punem la dispoziţie tot ce aveţi nevoie pentru construcţia unei case şi consultanţă necesară în alegerea celor mai bune şi potrivite produse pentru proiectul dumneavoastră. Consultanţii noştri de vânzări vă sunt la dispoziţie la numărul de call center de pe site. Livrăm materiale de construcţii atât prin parcul logistic propriu, cât şi prin curier”.

Un alt aspect important pentru cumpărător constă în faptul că transportul este gratuit în funcţie şi de valoarea comenzii. Promoţiile săptămânii sunt multe şi destul de împăciuitoare pentru toate gusturile constructorilor mici şi mari, şi anume:

• pachete termoizolaţii (-16%), plăci policarbonat (-10%), fier beton (-19%), promo ciment la preţ BETON (-5%), placa gipscarton rigips (-3%), placi TEGO (-25%), BCA Verblock (-2%), ţeavă rectangulară (-5%), polistiren equator (-23%), plasă sudată Light (-20%), cuie pentru lemn (-30%), cărămidă (-2%), uşi pentru interior (-37%), vopsea lavabilă (-20%), diverse scule şi unelte (-25%), promo diverse (-20%), obturatoare (-63 RON), corpuri de iluminat (-20%), coşuri de fum (-7%) şi oferta continuă, dragi cumpărători, interesaţi!

Din punctul meu de vedere, afimaţia: Casă, dulce casă! este deja în tendinţa celor ce îndrăgesc să aibă o locuinţă după ultima modă atât în ceea ce priveşte decorarea acesteia cu mobilă de ultimă generaţie, cât şi în ceea ce priveşte redefinirea locuibilului în conformitate cu actualele direcţii cerute de modernele accesorii în domeniul relansării spre o nouă imagine a locuinţei.         

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu