Blog personal Mihaela Hriban

 Mutari internationale

miercuri, septembrie 09, 2015

Nature-Min – FOREVER LIVING PRODUCTS

Nature-Min
A venit toamna, un nou anotimp, un nou început atât pentru organismul uman, cât şi pentru toate procesele chimice în continuă desfăşurare la nivelul structurii acestuia.

Temperaturile ridicate din timpul verii toride, ce au alternat cu perioade reci şi-au pus amprenta asupra structurii organismului uman, de aceea, odată cu schimbările anotimpurilor: vară-toamnă şi, respectiv, iarnă-primăvară, constatăm că avem nevoie de un necesar suplimentar de minerale, căci mesele neregulate, serviciile presante, poluarea, stresul, mâncărurile aditivate dezechilibrează complet organismul.

O soluţie, pe care şi medicul ne-o recomandă, ar fi un complex eficient de minerale, care să asigure organismului uman energia, de care acesta are nevoie de-a lungul unei zile. Cum pe piaţa farmaceutică găseşti destule oferte, stai, la un moment dat, şi te întrebi ce complex de minerale poţi alege, dar, în acelaşi timp, te gândeşti şi la eficienţa acestora.

Astfel, pot afirma că un produs recomandat şi de medicul personal, dar şi testat chiar de mine este NATURE-MIN, de la FOREVER LIVING PRODUCTS. Susţin că acest complex de minerale are o eficacitate maximă, deoarece conţine un complex avansat de microelemente ce sunt extrase din adâncul mărilor. Cutia conţine 180 de tablete, iar fiecare capsulă are o asociere perfectă de minerale. Pot fi administrate câte 6 capsule pe zi, astfel încât produsul poate fin consumat de-a lungul unei luni întegi.

Ingredientele produsului sunt acestea: calciu/fosfor (săruri de calciu ale acidului ortofosforic), celuloză microcristalină (emulsifiant), magneziu (oxid de magneziu), acid stearic (antiaglomerant), carboximetilceluloză de sodiu reticulată (agent de încărcare), sediment mineral marin, fier (fumarat feros), zinc (sulfat de zinc), mangan (gluconat de mangan), cupru (gluconat de cupru), seleniu (L-selenometionină), iod (iodură de potasiu), molibden (molibdat de sodiu).

FOREVER NATURE-MIN este o formulă avansată, ce reuneşte forme biodisponibile ale mineralelor, pentru absorbţie maximă. Produsul oferă minerale şi microelemente în proporţii perfect echilibrate, pentru eficienţă maximă.

Utilizând forme minerale chelate, obţinute în urma sedimentării plantelor şi animalelor marine pe fundul mărilor, produsul NATURE-MIN furnizează majoritatea mineralelor existente în corpul uman” (www.comenziforever.ro).

Dacă ne raportăm la ingredientele conţinute în produsul NATURE-MIN, constatăm că unul din cele mai importante minerale esenţiale corpului uman este reprezentat de calciu. Pentru ca organismul să funcţioneze normal este necesar un aport zilnic de calciu, pe care îl putem lua din alimentaţie.

Dacă acest lucru nu este suficient, pentru că nu toate organismele umane asimilează mineralele şi vitaminele din alimentaţie, putem apela, cu siguranţă, la suplimentele alimentare de calitate, existente sub forma comprimatelor. Calciul intervine în coagularea sângelui, în contracţiile musculare, în activitatea cardiacă, favorizează absorbţia vitaminei B12 (www.scientia.ro). Alături de magneziu şi de fosfor, calciul reprezintă un element important în constituirea atât a oaselor, cât şi a dinţilor.

Seleniul şi zincul acţionează pozitiv asupra organismului, susţinând sistemul imunitar şi protejându-l. Magneziul participă la procesul digestiv, căci, datorită acestuia, organismul digeră în mod eficient alimentele. Acesta reglează nivelul zahărului din sânge şi contribuie la buna funcţionare a inimii alături de potasiu şi de calciu.

Magneziul asigură buna funcţionare a sistemului osos şi muscular. El este considerat un adevărat purificator pentru organismul uman datorită capacităţii sale de detoxifiere (www.csid.ro).

Iodul reprezintă un element indispensabil bunei funcţionări a glandei tiroide şi a întregului organism. Deficitul de iod din organism duce la scăderea secreţiei de hormoni tiroidieni şi, implicit, are loc reducerea frecvenţei cardiace, scăderea rezistenţei sistemului imunitar. Iodul constituie „materia primă” pentru glanda tiroidă (www.farmaciata.ro).

Fierul combate anemia şi asigură organismului un bun aport de energie.

Astfel, FOREVER NATURE-MIN reprezintă o modalitate de a-i asigura organismului mineralele şi microelementele de care acesta are, într-adevăr, nevoie, pentru „un stil de viaţă sănătos şi echilibrat” (www.comenziforever.ro).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu